Un baiat de 13 ani i-a facut mamei sale o surpriza de proportii!

Baiat 13 ani masina cumparata mama

Povestea pe care v-o prezentam in acest articol este inca o dovada a faptului ca nu trebuie sa conduci o masina scumpa si puternica pentru a fi fericit.

Unul dintre personajele principale, Krystal Preston, o mama singura din Fernley, cu trei copii si trei caini, a primit recent cadoul vietii sale. De la cine? De la unul dintre cei trei copii ai sai, fiul ei in varsta de 13 ani.

Desi poate nu suna tocmai bine, William Preston este, in acest moment, barbatul in casa si stie deja ce inseamna asta. Tanarul se ocupa de curtile si casele vecinilor sai pentru a-si ajuta mama si a contribui la bugetul familiei.

Mai mult, inspirat de videoclipuri de pe YouTube, in care cei mici si-au surprins parintii cu masini, William a decis recent ca va incerca sa-si faca si el mama fericita si mandra.

Tanarul a gasit o femeie pe Facebook, care vindea un Chevrolet Metro din 1999, si a contactat-o oferindu-i jocul sau Xbox si ceva munca in curte. Dupa ce, initial, femeia a refuzat oferta, dupa mai multe negocieri a fost de acord.

"Era destul de ieftina, asa ca am intrebat daca ii pot oferi ceva in locul ei si, dupa ce a spus nu, s-a mai gandit si, pana la urma, a acceptat", a declarat William, oferind si alte cateva detalii.

Dupa ce au batut palma, William a fugit acasa pentru a da vestea buna mamei sale: "Mama, ti-am cuparat o masina!". Cei doi s-au intalnit cu vanzatoarea, care i-a dus la ea acasa pentru a finaliza afacerea.

Krystal recunoaste ca masina are nevoie de cateva reparatii dar, in rest, e "perfecta".

"Proprietara mi-a inmanat cheile si actele masinii, moment in care am luat-o razna. Am urcat in masina si a pornit la prima cheie. Sunt atat de mandra de baiatul meu, e un copil senzational. William, te iubesc si iti multumesc pentru inima ta atat de mare", a postat Krystal pe Facebook.

Pana in acest moment, aproape 2.000 de oameni au impartasit povestea pe Facebook, iar peste 8.000 au apasat butonul "Like".

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: facebook.com

Newsletter