Un Audi Q7 s-a rupt in doua dupa 'intalnirea' cu un stalp

Audi Q7 Accident

Un model Audi Q7 a fost rupt in doua in urma unui accident brutal din Rusia insa, in mod remarcabil, soferul nu doar ca a supravietuit evenimentului fara sa sufere rani grave, dar a si fugit de la locul acestuia.

Fotografii cu accidentul au fost postate online pe site-urile mai multor ziare rusesti si, desi nu avem prea multe detalii despre incident, aceste imagini ne ajuta sa ne formam o idee destul de serioasa despre ce s-a intamplat.

Din cate se pare, modelul SUV de lux s-a lovit lateral de un stalp metalic masiv. In acelasi timp, am remarcat si faptul ca impactul a avut loc chiar pe partea centrala a lui Q7, rupand masina in doua.

In mod evident, accidentul s-a produs la o viteza destul de mare, motiv pentru care cel putin unul dintre scaunele amplasate pe randul de mijloc al masinii a fost aruncat la mare distanta.

Ceea ce ni se pare, insa, interesant este ca, desi masina a fost rupta in doua, plafonul care ar fi trebuit sa se afle pozitionat deasupra locurilor din spate a ramas atasat de partea frontala a vehiculului.

In acelasi timp, firele s-au amestecat intr-un mare amalgam, iar sistemul de esapament poate fi observat la distanta, pe iarba.

Astfel de imagini, cu masini care au fost rupte in doua intr-un accident, sunt extrem de rare si cele pe care le vedem ne infatiseaza, in mod obisnuit, super-modele cu motor central, in cazul carora spatiul pentru pasageri este delimitat complet de cel al motorului.

Asa cum va spuneam, soferul a fugit de la locul accidentului fara nici o rana serioasa.

Suntem siguri ca politia investigheaza, in acest moment, incidentul si va cauta raspunsuri la intrebari de genul cum a reusit cel aflat la volan sa piarda controlul masinii si ce viteza avea in momentul impactului.

Newsletter

Whatsapp