Video: Un agent de politie din Vaslui a fost acrosat si tarat zeci de metri de un sofer fugar!

Politist lovit cu masina

Un agent de politie din localitatea vasluiana Muntenii de Sus a trait momente de groaza in timp ce se afla in exercitiu functiunii. Acesta a fost acrosat cu masina de un sofer, care a ignorat semnalul politistului si si-a continuat nestigherit drumul, desi il „agatase” in portiera pe omul legii.

Angajatul MInisterului de Interne a incercat sa-l opreasca pe conducatorul auto in varsta de 27 de ani, insa semnalele nu l-au impresionat pe autorul faptei, ba chiar l-au ambitionat in mod inexplicabil, accelerand in momentul trecerii pe langa politist. Agentul a fost tarat aproape 100 de metri, iar in urma incidentului a ajuns la spital pentru a primi ingrijirile medicale specifice.

Se pare ca cel care a chemat ambulanta si a alertat politia a fost victima accidentului. La cateva minute dupa consumarea teribilului episod, colegii politistului au reusit sa-l identifice si sa-l reteina pe autor, care acum risca o pedeapsa importanta pentru fapta comisa.

"Incidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat colegi care vor efectua cercetari pentru a stabili cu exactitate in ce imprejurari s-a produs evenimentul. Colegul nostru a fost tarat aproximativ 50 de metri, este constient, acuza dureri la membrele inferioare si urmeaza sa fie supus unor investigatii medicale", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Chestionat pe marginea acestui subiect, autorul neaga totul, declarand presei locale ca in realitate, politistul se face vinovat pentru incident:

„Eu veneam dinspre Satu Nou si voiam sã fac stanga, spre Moara Domneascã. Politistul venea dinspre Moara Domneascã, mergea cu masina aproape de marginea drumului, nu pe carosabil. In momentul cand s-a apropiat de noi a inceput sã gesticuleze, sã tipe in masinã, sã facã tot felul de semne. El a vrut sã facã dreapta, pe drumul de pe care noi ne pregãteam sã iesim, insã nu a semnalizat, noi nu stiam care ii sunt intentiile.

Tipa la noi cã nu ne-am incadrat bine, dar in niciun moment nu ne-a fãcut semn sã oprim. Cand am virat stanga pentru a intra pe drumul principal, agentul a fãcut semn cu mana din masinã, a coborat si a inceput sã alerge dupã masina noastrã. Eu circulam in acel moment cu viteza intai pentru cã tocmai plecasem de pe loc. Vã dati seama ce vitezã puteam sã am. S-a agãtat de masina noastrã si a mers dupã noi, aproximativ trei metri, panã am tras in parcare”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter