Un adevarat pericol pe sosele! Un sofer de TIR era sa loveasca mai multi copii, pe trecere, dupa sicane in trafic

Sofer de TIR, la un pas sa loveasca oamenii pe trecerea de pietoni

Sofer de TIR, pericol pe strazile din Romania! A fost la un pas sa provoace o tragedie, in urma unor sicane in trafic. I-a taiat calea unui sofer, care il filma, si s-a oprit inainte de a lovi mai multi copii pe trecerea de pietoni.

Totul a pornit de la faptul ca soferul autoturismului i-a atras atentia prin statie conducatorului auto profesionist pentru faptul ca arunca mari cantitati de gunoaie pe geam. Enervat de faptul ca cineva a „indraznit” sa il atentioneze, soferul de TIR a inceput sa il sicaneze pe barbat.

L-a amenintat ca „se urca pe el” cu TIR-ul, i-a taiat calea si a pus mai multe frane bruste, fix in fata masinii. In imaginile publicate pe Youtube, se vede cum conducatorul mastodontului de cateva tone ajunge in fata unei treceri de pietoni si, nefiind atent la trafic, opreste brusc camionul, inainte de a lovi cativa copiii care traversau strada regulamentar.

Pentru a evita impactul ce ar fi curmat cu siguranta multe vieti, soferul a tras brusc stanga de volan. Dupa acest moment, „tupeistul” s-a calmat, speriat probabil de tragedia pe langa care a trecut.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter