3 autovehicule Peugeot Rifter au fost oferite de Trust Motors Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Trust Motors vine in ajutorul medicilor si ofera 3 autovehicule Peugeot Rifter Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”.

3 autovehicule Peugeot Rifter au fost oferite de Trust Motors Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals”

Cu toate ca ati tinde sa spuneti ca importatorii auto nu se implica in criza care a afectat intreaga Romanie, astazi va contrazicem! Trust Motors a raspuns apelului lansat de Institutul National de Boli Infectioase „Prof. Dr. Matei Bals” din Bucuresti si a oferit trei autovehicule noi Peugeot Rifter.

Cele trei vehicule vor fi necesare pentru activitatea echipei medicale in lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2. Spitalul va folosi cele trei Peugeot Rifter pentru mobilitatea echipelor medicale ce asigura medicatia necesara pacientilor ce au fost depistati cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora.

Pentru cei ce nu stiu, Trust Motors este importatorul oficial in Romania al marcilor frantuzesti Peugeot, Citroen si DS Automobiles.

Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă“ a declarat Andrei Iacob, CEO TRUST MOTORS.

Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie, vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri. Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudine profund umană. Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor peste acest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar și empatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem mai presus de orice – VIATA.” au declarat reprezentanții oficiali ai Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr.Matei Balș”

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter