Trei masini s-au facut scrum, intr-o parcare din cartierul Titan VIDEO

Locuitorii dintr-un bloc din cartierul bucurestean Titan au fost treziti in miez de noapte de o serie de explozii puternice.

Pompierii bucurestenii s-au luptat duminica noaptea cu un incendiu care a izbucnit in parcarea unui bloc din cartierul Titan. Alarma a fost data in jurul orei 2 noaptea, de catre locuitorii speriati. Pompierii au ajuns in numai cinci minute la locul incendiului, dar nu au mai putut salva mare lucru.

VIDEO AICI

Potrivit raportului, doua dintre masini au ars in totalitate, iar o a treia a ars pe jumatate, pompierii reusind sa stinga focul inainte ca autoturismul sa fie cuprins cu totul de flacari. Nu a fost insa de ajuns. Toate cele trei masini au devenit inutile. Proprietarii celor trei masini au suferit o paguba imensa, niciuna dintre cele trei masini nefiind asigurata CASCO. In total, daunele depasesc 10.000 de euro.

Pompierii incearca acum sa stabileasca motivele izbucnirii incendiului. Tot ce se stie deocamdata este ca valvataia a pornit de la unul dintre autoturisme si s-a extins apoi la celelalte doua. Autoritatile nu exclud posibilitatea ca focul sa fi fost pus intentionat.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter