Trei femei, prinse in flagrant cand incercau sa insele un batran prin metoda 'Accidentul'

Trei femei, cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani, au fost prinse in flagrant de politistii din Capitala cand incercau sa insele un barbat de 81 de ani prin metoda "Accidentul". Victima a fost indusa in eroare pentru a le da 6.500 de euro.

Potrivit Politiei Capitalei, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 2.30, politisti de la Sectia 25 au fost sesizati prin 112 de catre o femeie despre faptul ca vecinul sau, care are probleme cu auzul, poarta o discutie telefonica cu persoane necunoscute si crede ca urmeaza a fi inselat, subiectul discutiei fiind un presupus accident rutier in care ar fi fost implicata o ruda a acestuia.

Politistii au ajuns rapid la locul indicat, cand batranul inca purta discutia telefonica, iar oamenii legii, cu sprijinul vecinei care a apelat 112, i-au indicat sa continue convorbirea si sa dea curs celor solicitate.

Ulterior, barbatul le-a spus politistilor ca a fost sunat de persoane care s-au recomandat a fi ginerele si un medic si care i-au spus ca a avut loc un accident rutier si ca au nevoie urgenta de suma de 6.500 de euro, pentru o interventie medicala, stabilind ca suma sa fie ridicata de la domiciliul sau.

La scurt timp, in zona au ajuns trei femei, iar una dintre ele a luat legatura cu victima, care i-a inmanat intr-un plic suma de 6.500 de euro, in timp ce se aflau in scara blocului. Imediat dupa ce femeia a intrat in posesia banilor, toate cele trei femei au fost incatusate si duse la sediul sectiei de politie, pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Newsletter

Whatsapp