Tranzactie record pe piata de Rent a Car: Trust Motors livreaza 600 de masini Peugeot si Citroen catre Klass Wagen

Trust Motors Peugeot Citroe Flota Klass Wagen

Trust Motors a anuntat recent livrarea unei flote record catre Klass Wagen, una dintre cele mai importante companii de tip Rent a Car din tara noastra. Asa cum stim deja cu totii, Trust Motors este importatorul oficial in Romania al marcilor Peugeot, Citroen si DS.

In aceste conditii, parcul auto al celor de la Klass Wagen se va extinde cu nu mai putin de 600 de masini Peugeot si Citroen. Noile modele vor fi disponibile deja incepand cu aceasta luna pentru cei interesati sa le conduca. Tranzactia dintre cele doua companii este una extrem de consistenta, valoarea ei ridicandu-se la peste 6 milioane de euro.

Iulian Grigore, director de flote in cadrul Trust Motors, a oferit si cateva declaratii pe marginea acestui subiect. Astfel, Grigore transmite ca “primul trimestru al anului 2019 a adus cu cine o flota record de 600 de masini, livrate catre cei de la Klass Wagen”.

Iulian Grigore transmite ca “acest lucru inseamna recunoasterea calitatii si competitivitatii marcilor pe care Trust Motors le reprezinta in Romania, marcand in acelasi timp doua recorduri importante”. Mai exact, este vorba despre “cea mai mare vanzare catre o companie de Rent a Car de pe plan local si cea mai mare vanzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”.

In acelasi timp, Norbert Sabou, director comercial in cadrul Klass Wagen, remarca relatia excelenta dintre cele doua companii, aceasta fiind cea de-a doua tranzactie incheiata in ultimii doi ani. Norbert Sabou transmite astfel ca “Klass Wagen are o relatie comerciala extrem de solida cu cei de la Trust Motors, bazata pe seriozitatea companiei si pe fiabilitatea marcilor pe care le importa”.

In ultimii doi ani, cei de la Klass Wagen au cumparat de la Trust Motors 850 de unitati marca Peugeot sau Citroen. De asemenea, Sabou remarca ca aceasta ultima tranzactie aduce cu sine un record si pentru Klass Wagen, fiind “cea mai mare achizitie de la o singura companie auto”.

Modelele care pot fi deja folosite de clientii Klass Wagen din intreaga tara sunt Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroen C3, Citroen C3 Aircross si Citroen C4 Cactus. Flota de automobile Klass Wagen numara peste 3.000 de autoturisme, aceasta fiind si cea mai mare companie de inchirieri auto pe segmentul retail din tara noastra. Flota de automobile este extrem de variata, clientii putand alege automobile din orice segment, de la categoria mini si pana la modele de tip SUV.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter