Tranzactie record pe piata de Rent a Car: Trust Motors livreaza 600 de masini Peugeot si Citroen catre Klass Wagen

Articol scris de Adi S., in data de 26 Aprilie 2019

Trust Motors a anuntat recent livrarea unei flote record catre Klass Wagen, una dintre cele mai importante companii de tip Rent a Car din tara noastra. Asa cum stim deja cu totii, Trust Motors este importatorul oficial in Romania al marcilor Peugeot, Citroen si DS.

In aceste conditii, parcul auto al celor de la Klass Wagen se va extinde cu nu mai putin de 600 de masini Peugeot si Citroen. Noile modele vor fi disponibile deja incepand cu aceasta luna pentru cei interesati sa le conduca. Tranzactia dintre cele doua companii este una extrem de consistenta, valoarea ei ridicandu-se la peste 6 milioane de euro.

Iulian Grigore, director de flote in cadrul Trust Motors, a oferit si cateva declaratii pe marginea acestui subiect. Astfel, Grigore transmite ca “primul trimestru al anului 2019 a adus cu cine o flota record de 600 de masini, livrate catre cei de la Klass Wagen”.

Iulian Grigore transmite ca “acest lucru inseamna recunoasterea calitatii si competitivitatii marcilor pe care Trust Motors le reprezinta in Romania, marcand in acelasi timp doua recorduri importante”. Mai exact, este vorba despre “cea mai mare vanzare catre o companie de Rent a Car de pe plan local si cea mai mare vanzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”.

In acelasi timp, Norbert Sabou, director comercial in cadrul Klass Wagen, remarca relatia excelenta dintre cele doua companii, aceasta fiind cea de-a doua tranzactie incheiata in ultimii doi ani. Norbert Sabou transmite astfel ca “Klass Wagen are o relatie comerciala extrem de solida cu cei de la Trust Motors, bazata pe seriozitatea companiei si pe fiabilitatea marcilor pe care le importa”.

In ultimii doi ani, cei de la Klass Wagen au cumparat de la Trust Motors 850 de unitati marca Peugeot sau Citroen. De asemenea, Sabou remarca ca aceasta ultima tranzactie aduce cu sine un record si pentru Klass Wagen, fiind “cea mai mare achizitie de la o singura companie auto”.

Modelele care pot fi deja folosite de clientii Klass Wagen din intreaga tara sunt Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroen C3, Citroen C3 Aircross si Citroen C4 Cactus. Flota de automobile Klass Wagen numara peste 3.000 de autoturisme, aceasta fiind si cea mai mare companie de inchirieri auto pe segmentul retail din tara noastra. Flota de automobile este extrem de variata, clientii putand alege automobile din orice segment, de la categoria mini si pana la modele de tip SUV.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Un incident incredibil a fost filmat de mai multi soferi care au trecut, duminica, pe Autostrada Transilvania. Acestia au avut surpriza sa dea nas in nas cu un biciclist inconstient,...
de - 17 Iunie 2019
Scene de o gravitate iesite din comun petrecute in judetul Timis dupa ce un conducator auto a semnalizat sa opreasca de catre un echipaj de politie. Soferul a refuzat sa...
de - 17 Iunie 2019
Locuieste in Italia de mai bine de sapte ani, insa niciodata nu a trait un episod similar cu cel petrecut in acest weekend, cand a devenit cunoscut in intraga tara...
de - 17 Iunie 2019
Cea mai asteptata lucrare de infrastructura din Bucuresti este tot mai aproape de a fi data in folosinta. Este vorba despre Magistrala 5 de Metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor...
de - 16 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare