Tramvaiul loveste din nou. Un vatman a intrat in plin intr-o basculanta care nu i-a acordat prioritate

Tramvaiul loveste din nou. Un vatman a intrat in plin intr-o basculanta care nu i-a acordat prioritate

La doar cateva zile dupa accidentul devenit viral intre un tramvai si un BMW, un nou incident scandalizeaza opinia publica.

Un accident usor a avut loc miercuri seara, pe Bulevardul Expozitiei din Capitala, intre un tramvai si o basculanta. Mijlocul de transport in comun a intrat in plin in camionul care a incercat sa forteze trecerea peste linii, in zona unei alveole.

Spre deosebire de incidentul de acum cateva zile, in care un vatman a tamponat intentionat un BMW care circula pe linii, de aceasta data incidentul pare sa nu fi avut nicio urma de intentie din partea conducatorului de tramvai. Cu atat mai mult cu cat el s-a aflat in cel mai mare pericol. Potrivit martorilor, soferul basculantei a incercat sa traverseze liniile pentru a ajunge pe celalalt sens de mers. Fie a crezut ca are destul timp pana la venirea tramvaiului, fie nu l-a vazut. Vatmanul a incercat sa opreasca mastodontul, insa nu a reusit si s-a oprit in bascula camionului.

Politistii au fost chemati la fata locului, insa cand au vazut ca accidentul nu este unul grav, i-au indrumat pe cei doi soferi catre serviciul de accidente usoare. Vatmanul si soferul camionului au fost testati si cu aparatul etilotest, care a aratat ca cei doi nu consumasera bauturi alcoolice.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, un incident deosebit de grav a avut loc pe Bulevardul Regina Elisabeta, din Capitala. Vatmanul unui tramvai a tamponat intentionat un BMW care stationa la semafor, in fata sa, pe linii. Intre vatman si sofer a izbucnit un conflict, insa niciunul dintre ei nu a depus plangere la politie. Abia dupa ce imaginile au ajuns pe internet, oamenii legii s-au autosesizat. Pe numele vatmanului a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, in timp ce soferul s-a ales cu o amenda si cu suspendarea permisului pe 30 de zile, pentru ca a circulat pe liniile de tramvai si pentru ca nu a declarat accidentul.

VIDEOCLIPUL ZILEI