Nu se invata minte! Tramvaiul 41, blocat din nou de soferi

Tramvaiul 41 a fost blocat de douar ori in doua zile de soferii inconstienti

Nu se invata minte! Tramvaiul 41, blocat din nou de soferi

Tramvaiul 41 este unul dintre cele mai importante din Bucuresti, dar saptamal soferii reusesc sa blocheze deplasarea lui.  In ciuda faptului ca sinele sunt delimitate de partea carosabila, conducatorii auto intra des pe linie si blocheaza deplasarea lui.

La inceputul saptamanii o Dacia Duster a ajuns pe linia Tramvaiului 41 si a blocat zeci de oameni, in timp ce joi o soferita a ajuns intr-un mod greu de explicat pe sinele de tramvai.

Nu au existat victime, dar nu mai putin de 8 tramvaie care mergeau in directia Piata Presei au fost blocate la o ora de varf, iar oamenii au fost nevoiti sa mearga pe jos.

Linia 41 de tramvai are o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-intors) si deserveşte zilnic in jur de 150.000 calatari

Pe linia 41 se deplaseaza 36 de tramvaie ce asigura o capacitate maxima de 7.077 de calatori pe ora pe un sens, insa pe perioada de vara, traseul liniei 41 este acoperit de 35 tramvaie cu o capacitate de 6.880 calatori/h/sens. In zilele de sărbători, pe traseu se deplaseaza 25 tramvaie cu o capacitate de 5.188 calatori/h/sens.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter