Tragedie la peste 2000 de metri altitudine. "Am trecut direct prin parapet si am zburat in prapastia adanca de 22 de metri. A durat vreo cinci secunde"

O intreaga familie a scapat ca prin minune dintr-un cumplit accident rutier. Masina in care se aflau a zburat intr-o prapastie de la o inaltime de 22 de metri, intr-un rau.

Tragedie la peste 2000 de metri altitudine

Intr-un material publicat pe Vice, Stella Eikendal, povesteste cum a schimbat-o accidentul in care a fost la un pas de a-si pierde toata familia. A avut nevoie de 15 ani pentru a putea vorbi despre tragedia care a marcat-o pe viata.

Totul s-a intamplat in 2001, atunci cand se intorceau acasa, in Olanda, dintr-o vacanta petrecuta din Italia.

In pasul Saint-Gothard, un punct important de legatura dintre regiunea Alpilor de nord si sud, soferul si-a dat seama ca franele nu functioneaza. De aici pana la nenorocire nu a mai fost decat un pas.

„Totul s-a intamplat foarte repede. Am evitat doua masini care veneau din directia opusa, apoi am trecut direct prin parapet si am zburat in prapastia adanca de 22 de metri. Caderea a durat doar vreo cinci secunde. Vedeam cum se apropie stancile si apa”, a povestit femeia.

Masina a aterizat cu capota inainte intre stanci si apa a patrus rapid in masina. Au scapat cu viata ca prin minune, cu doar cateva rani usoare, si au avut timp sa iasa toti patru din masina.

Initial, politistii au crezut ca e un gest sinucigas, insa in urma verificarilor s-a constatat ca se terminase lichidul de frana, aceasta fiind cauza accidentului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter