Tragedie in Germania. Un sofer roman de TIR a murit pe autostrada, chiar in timp ce dadea declaratii politistilor

Accident Sofer TIR Germania

Un sofer roman a murit pe o autostrada din Germania si asta chiar in timp ce dadea declaratii politistilor. Nu va ganditi ca acesta a fost implicat intr-un accident atat de grav! Conform surselor, el coborase din cabina TIR-ului dupa o tamponare usoara cu o masina.

Jurnalistii de la merkur.de spun ca acesta a fost implicat intr-un accident usor joi dupa-amiaza pe autostrada A73, in Germania, intre Untersiemau si Ebersdorf, dar totul s-a transformat apoi intr-o tragedie. Acesta a murit chiar sub ochii politistilor care fusesera chemati chiar de el.

Merkur.de spune ca romanul a fost implicat intr-o tamponare usoara cu o masina condusa de o tanara, in jurul orei 14:40. Soferul de TIR nu a avut nicio vina, camionul sau fiind acrosat de soferita. Ambele vehicule au tras pe partea dreapta, mai exact pe banda de urgenta si soferul roman a sunat la politie.

La scurt timp dupa ce o patrula de politie a sosit la locul accidentului si a asigurat perimetrul in care cele doua vehicule erau oprite, un alt tutoturism (marca Audi) a lovit in plin masina de politie si a proiectat-o direct in soferul roman. Evenimentul a avut loc chiar in timp ce ofiterii de politie se ocupau de investigarea accidentului si luau declaratii soferului roman dar si soferitei.

Soferul, in varsta de 41 de ani, a murit pe loc, iar soferita a fost si ea grav ranita de autoturismul care lovise camionul romanului. Soferului automobilului marca Audi, in varsta de 33 de ani, a scapat nevatamat.

Conform anchetei, soferul masinii nu a putut frana la timp si a intrat cu viteza in zona semnalizata de politie.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: merkur.de

Newsletter