Tragedia din Anglia, la un pas sa se repete! 25 de migranti au fost descoperiti intr-un camion frigorific

Descoperirea macabra facuta in Marea Britanie, la finalul lunii octombrie, cand 39 de imigranti vietnamezi au fost descoperiti morti intr-un container frigorific al unui camion, a ingrozit intreaga lume. Acum, a fost la un pas sa se repete.

25 de migranti au fost descoperiti intr-un camion frigorific

Autoritatile olandeze au descoperit 25 de migranti intr-un container aflat la bordul unei nave care se indrepta catre Marea Britanie.

Din fericire, autoritatile i-au descoperit la timp. Acestia se aflau la bordul unei nave ce urma sa ajunga in Marea Britanie.

Cei 25 de pasageri clandestini, a caror nationalitate nu este inca cunoscuta, au primit ingrijiri medicale in portul Vlasidingen, la sud de Rotterdam. Doi dintre acestia au fost internati in spital.

”Aflandu-se la bord, s-a adeverit ca mai multe persoane au fost descoperite intr-un container frigorific. Nava s-a intors in port", au informat serviciile de urgenta de la Rotterdam prin intermediul unei postari pe Twitter.

Ofiteri ai politiei locale cerceteaza nava care urmeaza sa ajunga in portul britanic Felixtowe, la finalul verificarilor privind imprejurarile in care migrantii au ajuns la bordul acesteia.

Videoclipul zilei
INTRETINERE MASINA: CE SCHIMBAM SI LA CATI KM?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter