Doi tineri au furat o masina pentru a se plimba prin oras. Ce a urmat

Doi tineri au furat o masina, i-au pus numere false de inmatriculare si s-au plimbat cu ea. Cum s-a terminat totul

Doi barbati, in varsta de 27, respectiv 28 de ani, sunt acum cercetati pentru furt in scop de folosinta, furt calificat si conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare. Acestia au furat o masina dintr-o parcare si i-au pus numere de inmatriculare false pentru a se plimba cu ea prin Galati. 

”Din cercetari a reiesit ca, in noaptea de 25/26 iunie 2019, cei doi ar fi sustras un autoturism parcat in fata unui bloc de pe strada Constructorilor, din municipiul Galati, la care ar fi montat placutele de inmatriculare furate, in aceeasi noapte, de la alt autoturism, aflat intr-o parcare, pe strada Oltului. Dupa aceasta, s-ar fi deplasat pe strada G-ral. Alexandru Cernat, unde ar fi lovit si avariat o masina parcata in dreptul unui bloc, abandonand autoturismul sustras si parasind locul incidentului”, a declarat comisarul sef Gabriela Costin, purtatorul de cuvant al IPJ Galati.

Barbatul, de 27 de ani, a fost depistat de politisti si retinut, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore. Ulterior, magistratii au dispus fata de acesta masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Cel ce-al doilea prezumtiv autor se sustrage cercetarilor. Politistii continua cercetarile in acest caz pentru depistarea acestuia si pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-au produs faptele.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter