Tineri amendati pentru ca au gresit data din declaratia pe propria raspundere

Un cuplu din Slatina s-a ales cu o amenda de 400 de lei pentru din cauza datei din declaratia de propria raspundere.

Amenzi pentru completarea gresita a declaratiei pe propria raspundere

Acestia au fost opriti de politisti pentru verificari. Aveau asupra lor declaratia pe propria raspundere, in baza careia se puteau deplasa cu masina, insa agentii nu au acceptat nicio abatere. Au fost taxati aspru pentru ca tanara a modificat data din declaratie, din 25 in 26 martie.

”A luat cineva amenda pentru declaratia pe proprie raspundere? Noi am reusit. Da, amandoi. Si eu si Marian. 200 ron+200 ron. Deci in Slatina, nu este de gluma. Marian a luat amenda ca a gresit data si a modificat-o. (Din 25 a facut 26). Stiti, momentul ala cand nu stii in ce data esti …tuturor cred ca ni s-a intamplat macar o data. Eu am luat amenda ca am avut declaratia pe verso. Deci fiecare persoana, foaie separata. Ne-a oprit, am tras pe dreapta, am aratat buletinul si declaratia pe geam (evitarea contactului). Ne-a spus sa deschidem geamul, i-am spus ca nu merge ( e blocat cel de la sofer) si apoi si-a scos telefonul sa fotografieze declaratiile si buletinele. A facut mai multe poze si ne-a spus sa ramanem la masina pentru amenda. Si a plecat la alte masini. Prima data, ne-a oprit cu masca si manusi. Cand a luat buletinele( nu stiu de ce le-a mai facut poza), fara manusi, masca jos… Si i-am zis: „Stiti, ar trebui sa aveti masca si manusi si sa stam la distanta..asta zicea presedintele la stiri”, pe un ton calm, oricum se vedea ca nu am cu cine sa ma inteleg, ca nu asculta. Era croita sa dea amenzi”, povesteste tanara din Slatina, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Pe perioada Starii de Urgenta, aplicatia Waze se schimba radical

Povestea insa nu s-a incheiat aici. Cei doi tineri din Slatina au semnat procesele verbale, insa fara sa le citeasca inainte. Cand au ajuns acasa, au avut parte de o surpriza neasteptata. Conform procesului, politistii i-au amendat pentru ca nu au avut declaratia pe propria raspundere asupra lor.

”Am semnat procesele verbale sa nu stam sa ne certam in drum DAAAR si aici este vina noastra; nu am citit ce scrie in procese. Nu m-am gandit vreodata ca un agent al politiei ar putea sa scrie altceva decat s-a intamplat de fapt. (E prima amenda pe care am luat-o). Tata a ras de noi. In proces scrie ca nu am avut asupra noastra declaratia pe proprie raspundere. Na, poate si radeti de noi, poate si invatati ceva, poate va si enervati ca politia locala se pierde in astfel de amanunte dar ce-i important nu vede( de exemplu, pe strada noastra, ieri seara i s-au furat unui vecin toate materialele de constructie din curte). Sunt sigura ca domnii cu duba care au venit la furat au avut fiecare declaratie pe propria raspundere pe foi separate si fara nicio greseala completate. Si corect gramatical”, a mai povestit ea. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter