Timisoara: Batrana si nepoata ei, lovite de masina pe trotuar. Soferul butona telefonul in momentul accidentului

O bunica si nepoata ei au fost lovite in plin de o masina,pe un trotuar din Timisoara.

Un incident incredibil a avut loc, vineri, in Timisoara, dupa ce un tanar neatent a intrat cu masina in zidul unui magazin. Baiatul de 22 de ani a fost testat cu aparastul etilotest, iar rezultatul a aratat ca el nu consumase bauturi alcoolice. Politistii lucreaza insa cu supozitia ca baiatul butona telefonul in momentul in care a scapat masina de sub control si a intrat prin peretele societatii comerciale.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum masina intra in plin intr-o femeie si un copil care asteptau la coada la patiseria care avea ghiseul chiar in strada. Bunica si nepotica ei au fost prinse intre masina si vitrina magazinului, dar au reusit sa se elibereze singure.

Tanarul teribilist s-a ales cu dosar penal pentru distrugere si pentru vatamare corporala din culpa. Lista acuzatiilor se poate mari insa daca politistii ajung la concluzia ca el chiar era pe telefon in momentul accidentului. In acest sens, pe anchetatori ii poate ajuta istoricul convorbirilor tanarului, dar si camerele din trafic. De asemenea, martorii au declarat ca, in momentul accidentului, tanarul avea telefonul in mana si nu l-ar fi lasat jos nici cand a coborat din autoturism sa vada dezastrul pe care l-a creat.

VIDEOCLIPUL ZILEI