Un nou termen pentru metroul din Drumul Taberei. Cand va fi gata

Un nou termen pentru metroul din Drumul Taberei, la care lucrarile au inceput in 2011, a fost avansat joi de noul director general al Metrorex, Mariana Miclaus.

termen pentru metroul din Drumul Taberei metroul din Drumul Taberei Investitiile Metrorex metroul din Drumul Taberei Metrorex are conturile blocate

”Noi ne dorim sa finalizam lucrarile si voi face si o vizita pe santier. In momentul de fata ele sunt finalizate in proportie de 87%. La contractul de automatizare trebuie realizata mai intai proiectarea si apoi lucrarile propriu zise. Eu estimez ca la sfarsitul semestrului 1, inceputul semestrului 2 se va putea circula”, a declarat Mariana Miclaus.

Razvan Cuc promitea deschidere in decembrie Guvernul PSD promitea ca aceasta va fi deschisa la finele acestui an, insa presa a aratat ca acest lucru nu este posibil. ”Mi-am asumat si eu si directorul (Metrorex – n.red.) ca il vom da in trafic la sfarsitul anului. Este un proiect care si asa este intarziat foarte mult, dar 97% din punct de vedere al stadiului fizic este finalizat”, declara in data de 23 august fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc.

Initial, aceasta trebuia deschisa la finele anului 2015. Termenele au tot fost amanate, insa.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter