Un taximetrist din Romania a transformat o Tesla Model S in taxi. Orasul in care poti intalni masina

Ce pret cere taximetristul cu Tesla pe kilometru si in cat timp isi va amortiza romanul investitia

Sima Ovidiu a cumparat din Romania o Tesla Model S cu aproximativ 40.000 de euro, pe care spera sa o amortizeze dupa circa 85.000 de km parcursi in regim de taxi.

Desi face taxi cu o masina exclusivista, tariful de zi este de 2,44 lei pe km, iar cel de noapte de 2,89 lei pe km. Masina a fost pregatita pentru taxi in mai putin de doua saptamani, iar acum face parte din flota Taxi Relaxa.

„Am ales Tesla Model S, in locul altui model electric, pentru confort. Stau multe ore in masina. Autonomia de 400 de km si siguranta oferita au fost alte criterii de care am tinut cont. Plus si cea mai mare problema, poluarea. Sunt un sustinator al ecologiei”, a declarat pentru EVmarket.ro Sima Ovidiu.

Intrebat despre ce impresii au clientii cand vad un taxi Tesla Model S in Romania, Sima Ovidiu a adaugat: „Unii clienti sunt uimiti, altii sunt fascinati, emotionati. Pentru multi este prima data cand calatoresc intr-o Tesla. Nu este o masina pe care o vezi des pe strazi. Sunt si clienti care nu baga de seama, nu toata lumea cunoaste marcile de masini”.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter