Tanar din Constanta arestat pentru ca a traversat printr-un loc nepermis

Tanar din Constanta arestat pentru ca a traversat printr-un loc nepermis

Imagini incredibile au fost surprinse de un constantean pe un bulevard din orasul de la malul marii.

O infractiune banala, precum traversarea strazii printr-un loc nepermis, l-a costat pe un tanar din Constanta cateva ore de libertate, dar si cateva mii de lei. Baiatul de 25 de ani a fost surprins de politisti dupa ce a traversat un bulevard important din oras, dar cand au incercat sa il legitimeze, acesta a refuzat si a incercat sa fuga.

Imginile surprinse de locuitorii din zona ii arata pe cei doi agenti chinuindu-se sa il controleze pe baiat, care intre timp se intorsese pe partea strazii de unde plecase. Cei doi agenti au fost filmati ducandu-l pe tanar la masina de politie, traversand strada, bineinteles, printr-un loc nepermis.

VIDEO AICI CU INCIDENTUL!

Scandalul dintre tanar si politisti a atras imediat atentia, iar la fata locului si-au facut aparitia inca trei agenti. Toti cinci s-au chinuit minute bune sa il bage pe baiat in masina de politie. Pana la urma au reusit sa in incatuseze si l-au dus pe barbat la o sectie de politie din apropiere.

Pentru traversarea strazii printr-un loc nepermis, baiatul a primit o amenda de 290 de lei. Pentru refuzul de a se legitima a primit o alta amenda de 1.500 de lei.

VIDEOCLIPUL ZILEI