Sute de mii de masini Nissan, cu probleme la sistemul de franare, rechemate in service

Nissan recheama aproape 400.000 de autovehicule in service, din cauza unor probleme la sistemul de franare.

Sute de mii de masini Nissan, cu probleme la sistemul de franare, rechemate in service

Mai precis, sunt vizate 394.025 de automobile din Statele Unite. Compania auto a precizat ca exista temeri cu privire la o scurgere a lichidului de frana ce ar putea duce la un incendiu.

Scurgerea in circuitele interne ale automobilului va declansa un avertisment pentru soferi, care, daca este ignorat, poate duce la un incendiu, in „cazuri rare”, a declarat Nissan.

"... daca avertismentul este ignorat si vehiculul continua sa functioneze in aceste conditii, scurgerea lichidului de frana poate crea un scurtcircuit electric in circuitul de actionare, situatie care, in cazuri rare, poate duce la un incendiu", spune producatorul auto japonez.

Modelele ce s-ar putea confrunta cu aceasta problema sunt: Maxima (din 2016 pana in 2018), Infiniti QX60 (din 2017 pana in 2019), SUV-urile Murano (din 2015 pana in 2018) si SUV-urile Pathfinder (din 2017 pana in 2019).

Compania nu a precizat daca pana in prezent au avut loc incidente provocate de sistemul de franare. In schimb, Nissan a raportat ca lucreaza pentru a remedia problema si ca proprietarii de masini afectate vor fi anuntati de la inceputul lunii viitoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter