Surpriza de proportii la Vama Nadlac. Ce avea o femeie in portbagaj

Surpriza de proportii la Vama Nadlac. Ce avea o femeie in portbagaj

Oamenii legii i-au cerut femeii sa deschida portbagajul pentru un control de rutina. Ce transporta femeia

Surpriza de proportii la Vama Nadlac. Politistii au gasit un copil sub o patura, in portbagajul masinii, ascuns chiar de mama lui . Femeia voia sa-l duca pe baiat in Spania

„In data de 21.01.2020, in jurul orei 11.30, la P.T.F Nadlac – Nagylak, s-a prezentat la iesirea din tara, cetateanul roman S.C., in varsta de 26 de ani, conducand autoturismul marca BMW, inmatriculat in Spania. Impreuna cu acesta, in calitate de pasagera, mai calatorea si D.E., in varsta de 32 de ani.

In urma analizei de risc specifice, politistii de frontiera au procedat la efectuarea controlului fizic al mijlocului de transport si au descoperit, ascuns sub o patura, in portbagajul autoturismului, un minor. In urma verificarilor s-a stabilit ca persoana ascunsa este un cetatean roman in varsta de 13 de ani si este fiul pasagerei.

Mama minorului a declarat ca dorea sa ajunga in Spania impreuna cu fiul ei si a recurs la aceasta metoda deoarece nu detinea document de calatorie valabil pentru minor si procura notariala din partea tatalui pentru a putea calatori in strainatate.

In cauza, politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei celor trei cetateni, efectuand totodata, cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, sa fie dispuse masurile legale”, se arata in comunicatul Politiei de Frontiera.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI