Strazile din Bucuresti, pline de masini, in plina epidemie de coronavirus

Strazile din Bucuresti, pline de masini, in plina epidemie de coronavirus

Multi romani s-au relaxat inainte de vreme, iar situatia se poate inrautati. Masinile stau iar bara la bara in Bucuresti

Raed Arafat atrage atentia populatiei dupa ce a observat ca multi romani s-au relaxat inainte de vreme. S-au aglomerat strazile, iar situatia se poate inrautati. In Germania, dupa ce au fost relaxate masurile de carantina, s-au inmultit cazurile de imbolnavire.

Strazile Bucurestiului sunt la fel de aglomerate ca inainte de epidemie

Strazile Bucurestiului sunt tot mai pline.Masinile stau din nou bara la bara la semafoare, iar Capitala nu mai arata in niciun caz ca un oras in stare de urgenta, cu locuitorii izolati in case.

Si trotuarele din Bucuresti sunt din ce in ce mai aglomerate, copiii au iesit din case si se plimba cu bicicletele, netinand cont de faptul ca Romania inca este in stare de urgenta.

Citeste si: Putem circula liber dupa 15 mai? Anuntul facut de Klaus Iohannis

Presedintele avertizeaza ca nu a trecut pericolul

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti prima conferinta de presa de la declansarea starii de urgenta. El a explicat ce se va intampla dupa 15 mai si cum au gestionat pana acum autoritatile romane criza.

„Nu am atins maximul pandemiei, o relaxare prematura ar fi fundamental gresita. Am obtinut rezultate bune, obtinute greu, sunt constient ca oamenilor le-a fost greu sa stea acasa, ca personalului medical i-a fost foarte greu, dar pericolul nu a trecut, e nevoie de maxima atentie faptul ca din 15 mai relaxam unele masuri nu inseamna ca revenim la viata normala.
Expertii ne spun ca nu stim cand vom reveni la o viata normala, vor ramane multe restrictii in vigoare: ne vom intalni maximum cate 3, sa plecam din localitate fara un motiv serios, sa iesim la restaurante”, a declarat presedintele.

Intr-o postare pe Facebook se poate observa ca astazi, in zona Iancului, coloanele erau formate din sute de masini. 

 

 

VIDEOCLIPUL ZILEI