Stefan Mandachi loveste din nou. Al doilea film "Romania vrea autostrazi"

Al doilea film al lui Stefan Mandachi

Campania inceputa de omul de afaceri sucevean, Stefan Mandachi continua, iar energicul moldovean a realizat un nou film prin care incearca sa sensibilizeze autoritatile sa realizeze autostrazile de care Romania are atata nevoie.

Mandachi a aratat opiniei publice in cat timp strabate un conducator auto din Romania distanta din Targu Jiu si Botosani, care transformata inseamna 643 de kilometri. Evident, experimentul filmat s-a realizat cu soferul respectand toate regulile de circulatie impuse de traseu. 

La finalul cursei, cronomentrul a inregistrat un timp de 15 ore si 46 minute. 

Omul care a acceptat provocarea de a deveni protagonistul celui de-al doilea film realizat de Mandachi este unul dintre managerii regionali ai lantului de magazine tip fast-food, Spartan, iar dupa acest episod, initiatorul a punctat: „Ca el, mai sunt alti 40 de manageri in toata tara, toti trebuind sa ajunga in acelasi oras pentru sedinta programata la nivel de top management. Voi cat faceti din Oradea pana in Constanta, sau pana in Tulcea? Dar din orasul de rezidenta pana acasa, la parinti sau la bunici”, se intreaba Stefan Mandachi.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter