Soferul unui autobuz, batut crunt in trafic in timp ce apela 112

Un sofer de autobuz din Sibiu a fost batut in statia unui autobuz de catre doi barbati, dupa ce l-au urmarit in trafic. Barbatul a reusit sa sune la 112, insa agentul care a preluat apelul a avut o reactie incredibila.

Soferul unui autobuz, batut in trafic in timp ce vorba cu un politist de la 112 B

Soferul autobuzului a fost urmarit in trafic si atacat de rudele unei femei pe care acesta a atentionat-o sa nu mai stea pe mijlocul drumului. 

"Pe acea strada sunt ample lucrari la canalizare acum. La un moment dat, o doamna de etnie roma era pe mijlocul strazii. Oamenii au strigat sa se dea la o parte, dar nu cred ca femeia a priceput despre ce este vorba. Cand am ajuns si eu in dreptul ei i-am strigat sa se dea la o parte, sa nu fie lovita de autobuz", descrie soferul, Florin Florescu, incidentul.

La nici 100 de metri distanta, barbatul a oprit in statie, moment in care la geam i-a aparut un barbat care a inceput sa il injure si ameninte, sub motiv ca femeia din mijlocul drumului era mama sa. 

A plecat insa din statie, dar a sunat la 112 sa ceara ajutor, indemnat de pasagerii din autobuz. Reactia agentului care a raspuns a fost una neasteptata:

Politistii nu au reusit sa-l gaseasca pe sofer, desi acesta le-a dat adresa exacta. Mai mult, soferul ar fi fost batut chiar in timp ce discuta cu politistul. Desi barbatul a tipat de durere sub ploaia de lovituri, agentul a ramas impasibil si nu a reactionat la ceea ce a auzit, potrivit turnulsfatului.ro.

Pana sa ajunga politia, agresorii au disparut. Mai tarziu, agentiil-au dus pe sofer la Serviciul de medicina legala.

„Soferul de la Tursib a sunat la 112 spunand ca este urmarit de un microbuz alb si ii este teama ca atunci cand va ajunge in capat de linie va fi agresat fizic. Se pare ca pana sa ajunga echipajul a fost agresat. Cert este ca la scurt timp masina a fost identificata in trafic, cu ambii barbati inauntru. Deoarece soferul a depus plangere, cei doi sunt cercetati pentru lovire sau alte violente. In conditiile in care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdata aplicarea unei sanctiuni contraventionale”, arata reprezentantii IPJ Sibiu.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter