Soferul care le-a scapat politistilor dupa o urmarire ca in filme, prins pe aeroport cand voia sa fuga din tara

Politistii de frontiera de la Aeroportul Otopeni au reusit sa prinda un sofer dat in urmarire, dupa ce refuzat sa opreasca la semnalele agentilor si s-a facut nevazut.

Un barbatul de 30 de ani, din Craiova, a fost arestat joi pe Aeroportul din Otopeni, el fiind dat in urmarire generala. La sfarsitul saptamanii trecute, acesta se afla la volanul unui autoturism si a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor din Dolj, el abandonand masina si fugind.

In 21 februarie, barbatul a condus un autoturism pe mai multe strazi din Craiova, desi avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulatiei rutiere. La momentul respectiv, politistii de la rutiera au efectuat semnalul regulamentar de oprire in trafic a autoturismului pe care el il conducea, insa, intrucat acesta nu s-a conformat, politistii au pornit in urmarirea sa.

Autoturismul a fost apoi abandonat de barbat, acesta fugind pentru a-si asigura scaparea.

"Politistii au demarat imediat cercetarile, iar in urma datelor obtinute barbatul a fost identificat, pe numele sau fiind emis un mandat de aducere. Astfel, in urma activitatilor desfasurate de politistii rutieri, cel in cauza a fost depistat cu sprijinul politistilor de frontiera, in timp ce se afla intr-un aeroport din Bucuresti si incerca sa paraseasca tara, avand destinatie Anglia”, au precizat reprezentantii IPJ Dolj.

El a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Dolj.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter