O soferita a incercat o parcare extrema cu un Lexus... pompierii au intervenit!

Lexus Parcare nereusita

O femeie a ajuns, saptamana trecuta, intr-o situatie cel putin de speriat, atunci cand modelul crossover Lexus NX pe care il conducea a trecut de cablurile de sustinere ale unei parcari din Miami Springs.

A avut parte, insa, si de putin noroc, de vreme ce spatele masinii s-a ridicat si a ramas agatat in plafonul de ciment al parcarii. Asta e si motivul pentru care masina nu a cazut dar, sa nu uitam, soferita a ramas agatata la inaltime de structura edificiului.

Conform pompierilor locali, la eveniment au raspuns nu mai putin de 11 unitati, dintre care una tehnica. Primul pas facut de specialisti a fost acela de a stabiliza vehiculul, pentru a-l impiedica sa cada de la etajul al doilea al parcarii.

Imediat dupa asta, un pompier a deschis usa din spate a masinii si a patruns cu mare atentie in Lexus. Cu ajutorul acestuia, doamna a reusit sa paraseasca masina, iar fotografiile ne arata cu exactitate cat de fericita a fost aceasta imediat ce a ajuns pe pamant. In plus, cel putin un pompier a avut parte de imbratisari recunoscatoare...

Din fericire, doamna de la volan nu a avut de suferit, iar presa locala sustine ca intregul incident nu a durat mai mult de o ora.

Suntem siguri ca norocul a fost extrem de important in aceasta situatie ciudata, lucru pe care l-a confirmat si comandantul pompierilor din Miami-Dade.

"Masina era sustinuta doar de cativa cm de metal, intr-o zona in care rezistenta nu era tocmai cea mai serioasa. Din fericire, acesta a fost singurul lucru care a impiedicat masina sa cada si a rezistat", a declarat acesta.

Cat despre masina, si ea a fost recuperata pana la urma. Nu avem, insa, informatii despre starea modelului crossover, dar fotografiile nu arata decat daune minore. Pe langa acoperis si partea spate, pompierii au mai spart, pentru a asigura masina, o fereastra laterala de pe aceeasi parte spate. In afara de astea, masina chiar arata destul de bine...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter