Sunt la spalatorie! O soferita de 22 ani a zburat cu un BMW in lac, la Falticeni!

Sunt la spalatorie! O soferita de 22 ani a zburat cu un BMW in lac, la Falticeni!

„Sunt la spalatorie!” Asa suna reclama la un binecunoscut medicament pentru inima, insa aceasta intamplare a devenit realitate.

„Sunt la spalatorie!” Pentru cei ce nu stiu, aceasta este replica unei femei care plonjeaza cu masina intr-un lac, intr-o reclama la un binecunoscut medicament pentru inima.

Din pacate, aceste „accidente” se intampla si in viata de zi cu zi! Este cazul Didinei, o soferita in varsta de 22 de ani, care a zburat pur si simplu cu un BMW Seria 5 intr-un lac, la Falticeni.

Principalul motiv a fost viteza, iar atunci cand femeia a trebuit sa ia o curba la dreapta, nu a mai putut sa stapaneasca bolidul si a plonjat cu acesta in apa. Veste proasta este ca femeia era insarcinata, insa din cate spun martorii, aceasta a scapat teafara si nevatamata.

Atunci cand a derapat de pe carosabil, masina a mai lovit doi arbori pe marginea iazului Somuz, inainte sa plonjeze in apa.

De 5 pompieri militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Falticeni a fost nevoie pentru a o salva pe soferita in varsta de 22 de ani. Pompierii se intorceau de la Suceava, unde tocmai sustinusera examenul pentru ocuparea unor posturi de sef garda de interventie. Militarii au intervenit imediat si au salvat victima, pe care au adus-o in siguranta la mal.

VIDEOCLIPUL ZILEI