Soferita amendata pentru ca a circulat cu peste 700 km/h. "Nu avea o nava spatiala"

O tanara din Italia a fost amendata pentru ca a circulat cu 703 km/h. Nu e nicio gluma! Asta au scris politistii in procesul verbal.

Soferita amendata pentru ca a circulat cu peste 700 km/h

A gresi e omeneste, insa daca altii au de suferit din aceasta cauza, atunci trebuie tras un semnal de alarma. Asta a facut si o tanara din Italia care a dezvaluit ca a primit o amenda de 850 de euro pentru ca ar fi condus cu o viteza ametitoare

 

Nava spatiala din Italia

"Soferita nu conducea o nava spatiala, asa cum ar parea, ci un Ford Focus", dupa cum s-au amuzat si jurnalistii italieni.

Tanara a fost inregistrata circuland cu peste 700 de km/h, in timp ce trecea prin Osimo, in apropiere de Ancona, conform procesului verbal pe care l-a primit acasa, semnat de Politia Municipala.

Tanara s-a ales cu o amenda de peste 850 de euro, dar si cu suspendarea permisului.

Citeste si: Sofer amendat pentru ca s-a scarpinat pe fata! Cum se justifica sanctiunea pe care a primit-o

Ea a fost sfatuita de reprezentantii statului sa conteste amenda. Chiar si asa, va trebui deocamdata sa plateasca amenda primita pentru ca a circulat cu peste 700 de km/h.

”Politia municipala are responsabilitatea de a verifica procesele verbale pe care le expediaza. O sfatuiesc sa faca apel, intrucat amenda de 847 de euro va trebui sa o plateasca (...) Va primi o compensatie adecvata pentru daunele suferite”, a transmis un reprezentant ministerial, potrivit tecnoandroid.it.

Ca si idee, un Ford Focus poate atinge o viteza maxima de 248 de km/h, departe de viteza uluitoare pentru care a fost sanctionata tanara.

 

Amenzi de circulatie pe numele unui tanar fara permis

Nu este primul caz de acest fel, cand oamenii se trezesc cu amenzi uriase de circulatie, desi sunt nevinovati. Un pusti de 19 ani a primit peste 50 de sanctiuni, desi nu are permis de conducere sau masina.

Chiar si asa, conform actelor, Daniel ar fi incalcat legea de mai multe ori, motiv pentru care a fost amendat de peste 50 de ori.

In cazul lui nu este vorba despre o greseala a autoritatilor, ci mai degraba despre un furt de identitate.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter