Colegi adevarati! Doi sofer ai unui camion romanesc, au furat doua tone de motorina de la alti tiristi, in Franta.

Furt combustibil TIR

Nu este o noua zi in care conationalii nostri ne fac de ras in afara granitelor. S-a intamplat azi-noapte, intr-o parcare de pe autostrada A9, in Franta, cand soferii unui camion romanesc au furat aproximativ doua tone de motorina. Ce trebuie sa intelegem este ca cei doi soferi nu erau romani, ci erau soferii unui camion romanesc.

Conform surselor, intamplarea a avut loc intr-o parcare aflata pe autostrada A9, in apropierea comunei Gallargues-le-Montueux, intre orasele Nimes si Montpellier.
Soferii camionului romanesc, un spaniol in varsta de 51 de ani si un alt barbat, au furat doua tone de motorina cu ajutorul unei instalatii artizanale, cu care spargeau capacele rezervoarelor, introduceau un furtun si scoteau combustibilul din celelalte camioane.

Soferii, angajati la o firma romaneasca de transport, conduceau camioane diferite si le parcau pe fiecare parte a camionului pe care il goleau de motorina. Doar ca... la un moment dat, un sofer a fost trezit din somn de zgomotele produse de cei doi care furau motorina si a alertat toata parcarea.

Drept urmare, politia a fost alertata si soferul spaniol in varsta de 51 de ani a fost prins. Celalalt sofer a reusit sa fuga, insa suntem siguri ca va fi prins si el. Procurorii francezi au cerut ca soferul spaniol sa fie arestat.

 

Videoclipul zilei

Newsletter