Soferii pot evita suspendarea permisului. Au aparut noi reguli favorabile lor

Politia Romana Amenzi

Avem vesti bune pentru soferi, acestia vor putea cere de acum anularea a doua puncte de penalizare si totul decurge foarte usor. Tot ce vor trebui sa faca este sa vizioneze materiale educative despre urmarile neatentiei in trafic sau despre un comportament neadecvat la volan.

Totusi exista o conditie: cele doua puncte nu trebuie sa fie ultimele din totalul de 15 care duc la suspendarea permisului. Filmele educative despre efectele nerespectarii regulilor de circulatie urmeaza sa fie realizate de catre Politia Romana.

Acest proiect, care a fost initiat de PNL, are deja vor favorabil din partea Senatului, insa for decizional este Camera Deputatilor.

Noua lege ii poate ajuta pe cei care strang constant puncte si sunt la limita de a isi pierde carnetul din cauza numarului ridicat de ilegalitati pe care le produc. Pentru cei ce nu stiu, Politia Romana le poate lua doua puncte soferilor daca acestia merg pe un drum cu accesul interzis, pentru nerespectarea regulilor privind utilizarea fazei scurte pe timpul zilei sau pentru incalcarea marcajului in repetate randuri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter