Un roman, sofer de Uber in Marea Britanie, este acuzat ca i-a luat telefonul unei femei oarbe si si-a dat bacsis 20 de lire

Cornel, sofer de Uber in Marea Britanie, a pacalit o femeie oarba sa ii dea telefonul pentru a rezolva o problema in aplicatie, insa si-a dat un bacsis de 20 de lire

Cornel este acuzat de frauda si fals si isi va afla sentinta pe 4 februarie.

Incidentul a avut loc pe 29 iunie cand Victoria Oruwari a fost nevoita sa isi comande un taxi deoarece trenurile din statia London Bridge fusesera anulate.

Aceasta a declarat in fata Curtii ca romanul a tot intrebat-o despre vederea ei pe parcursul intregii curse, insa acesta a negat acuzatiile.

„Nu m-am simti bine pentru ca nu e treaba lui asa ceva, dar eram in masina lui si m-am gandit ca cel mai bine e sa fiu politicoasa. Mi-a spus ca am mers cu bine mai departe si ca par fericita si i-am raspuns «Da. Nu am de ce sa fiu trista», a declarat femeia.
Se pare ca romanul i-ar fi spus femeii ca nu poate inchide aplicatia de taxi de pe telefonul lui si ca are nevoie sa incheie cursa de pe al ei.

„Mi s-a parut putin ciudat, dar nimic din comportamentul lui nu m-a facut sa cred ca nu sunt in siguranta. Nu credeam ca e ceva la mijloc, insa i-am aratat ca am incredere in el tinand cont de informatiile pe care le aveam pe telefon”, a declarat Victoria despre incident.
Insa, inainte de a-i inmana telefonul lui Cornel, femeia a dezactivat functia telefonului speciala pentru persoanele nevazatoare, functie prin care orice actiune facuta pe telefon este descrisa de un sistem vocal.

Victoria si-a dat seama ce a facut romanul abia cand a ajuns acasa, potrivit spuselor ei.
„Asta m-a facut inca o data sa imi dau seama ca sunt mai vulnerabila si mai susceptibila sa fiu victima unei infractionalitati, insa pentru a avea o viata implinita trebuie sa am incredere in ceilalti”, a declarat Victoria potrivit mirror.co.uk. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter