Sofer teribilist, oprit de politisti cu focuri de arma si cu ajutorul unui TIR

Sofer focuri arma

O urmarire ca in filme a avut loc prin Arad si Timis, dup ace un sofer teribilist a incercat sa forteze frontiera la intrarea in tara, pe la Vama Nadlac din judetul Arad. Conform martorilor, soferul a mai alimentat autoturismul cu carburant insa a “uitat” sa plateasca.

Aflat la volanul unei Skoda Octavia, soferul a intrat in tara pe la Vama Nadlac din judetul Arad, iar la controlul politistilor de frontiera nu a prezentat actele masinii si a accelerat in tromba.

In varsta de 42 de ani si de loc din Dolj, soferul a gonit pe autostrada A1 pe sensul Nadlac – Deva, iar la nodul rutier de la Traian Vuia (Timis) a reusit sa se faca pierdut, cu toate ca politistii au tras mai multe focuri de arma.

Ulterior, politistii au primit informatii ca soferul urmarit a oprit sa alimenteze masina intr-o benzinarie, insa nu a mai platit carburantul.

Politistii au decis sa blocheze soseaua cu un TIR si l-au prins pe soferul fugar, in varsta de 42 de ani care se numeste Stefan Valentin si este din Craiova.

Mai mult, placutele de inmatriculare ale masinii fusesera furate de acesta de la un autoturism din Timisoara. Soferul le-a inlocuit pe cele ale masinii, din Franta, sperand ca isi va pierde urma. Conform politistilor, acesta figureaza si cu permisul de conducere suspendat.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp