Sofer surprins dormind la volanul unei masini electrice. Unde se intampla

Masinile autonome par a fi un real pericol pentru soferii de astazi.

Sofer dormind la volanul unui Tesla Model S

Masinile autonome devin un pericol mare pentru ceilalti soferi, mai ales cand acestea sunt „pilotate” de persoane care dorm la volan.

Ultima intamplare de acest gen a avut loc in California, unde o femeie a surprins un alt sofer care dormea la volan. Femeia, care era pasager intr-o alta masina, l-a filmat pe soferul buclucas insa acesta nu a fost sanctionat de politie.

Conform femeii, soferul s-a trezit si a preluat comenzile masinii care se deplasa cu o viteza de 112 km/h. Automobilul electric, un Tesla Model S, se afla pe modul Autopilot si se pare ca se deplasa fara a depasi banda de rulare, pastrand siguranta pentru ceilalti soferi.

Compania americana spune pe siteul oficial ca modul Autopilot este dezvoltat pentru soferi cu conditia ca acestia sa tina mainile pe volan si sa fie pregatiti sa preia controlul in orice moment. Mai mult, compania americana spune ca modul Autopolit nu este acelasi lucru cu modul autonom de rulare.

Nu este prima data cand un sofer este surprins dormind la volanul unui model Tesla si multe alte modele au fost implicate in accidente.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter