Sofer roman de TIR, beat si drogat, cu politia pe urme in Germania

Sofer TIR

Un sofer roman de TIR, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice dar si a substantelor interzise, a pus pe jar autoritatile din Germania! Acestia fusesera alertati ca TIR-ul nu mentinea directia pe autostrada... asa ca politia a incercat sa il opreasca.

Evenimentul a avut loc sambata dimineata, pe 2 martie, atunci cand soferul mergea in... zig-zag. Romanul circula pe autostrada B 281 spre Saalfeld, iar politistii au incearcat sa il opreasca langa Arnsgereuther Berg.

Conform politiei, soferul roman, in varsta de 43 de ani, a ignorat semnalele politistilor si si-a continuat drumul spre Rainweg. El a fost oprit abia dupa ce o masina a politiei i-a taiat calea.
Dat jos de la volan, romanul mirosea puternic a alcool si in urma testelor a reiesit o concentratie de 1,19 la mie in aerul expirat. Mai mult, el a fost verificat si pentru consumul de droguri si conform politistilor, consumase o substanta pe baza de opium.

Drept urmare, soferul trebuie sa plateasca acum o cautiune de 1.600 de euro. Mai mult, i s-a retinut permisul de conducere si cheile camionului, iar firma pentru care lucra a trimis un inlocuitor.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter