Sofer prins la doua luni dupa accidentul mortal pe care il produsese. A fost arestat pe scara avionului

Politistii bucuresteni au reusit, dupa doua luni, sa il prinda pe un tanar care, in ajunul Craciunului, a accidentat mortal un pieton.

In data de 24 decembrie, in Bucuresti, conducatorul unui autoturism marca BMW a accidentat un pieton care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, iar dupa producerea accidentului a fugit de la fata locului. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, politistii au reusit sa il identifice pe proprietarul autoturismului, insa cand au mers sa il aresteze, au avut surpriza sa descopere ca acesta fugise din tara.

In data de 12 februarie, alerta europeana pe numele tanarului a fost activata, existand informatii ca acesta s-ar fi urcat la bordul unui avion, cu destinatia Bucuresti. Astfel ca politistii l-au asteptat la scara avionului si l-au arestat direct de pe pista aeroportului.

In urma accidentului rutier a rezultat ranirea grava a pietonului, care la o data ulterioara a decedat.

”Persoana despre care exista presupunerea rezonabila ca a comis infractiunile mentionate anterior a fost interceptata pe Aeroportul International Coanda, la sosirea in Romania. In baza probatorului administrat, Judecatoria Sectorului 5 a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 zile”, a mai transmis Brigada Rutiera.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter