Un sofer din Arges le-a cerut spijinul politistilor de la Rutiera pentru a ajunge mai repede la spital cu o persoana bolnava. Reactia agentilor

Un sofer care transporta o tanara catre spitalul din Pitesti le-a cerut ajutorul politistilor pentru a ajunge mai repede. Cum l-au ajutat acestia

Un echipaj de la Formatiunea Rutiera Stefanesti se afla in patrulare miercuri, cand un sofer, agitat, a oprit si le-a cerut ajutorul. Omul le-a spus ca are in masina o ruda careia i s-a facut rau si trebuie transportrata de urgenta la spital.

Oamenii legii au pornit echipajul si au demarat in tromba, deschizand calea masinii in care se afla o tanara in stare grava. De pe drum, oamenii legii au luat legatura la Camera de Primiri Urgente, astfel incat, in momentul cand au ajuns la spital pacienta a fost preluata imediat.

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Formatiunii Rutiere Stefanesti, aflati in serviciu pe raza aceleiasi localitati, la intersectia strazii Valea Mare cu strada Cavalerului, au fost anuntati de catre un conducator auto ca transporta o persoana cu stare de rau catre spital.

Politistii au observat ca in autoturism se afla o femeie, tanara, care avea o stare vizibila de rau si, fara alte explicatii, au rugat soferul sa urmeze echipajul pana la o unitate medicala din municipiul Pitesti.

"La spital, politistii, ajutati de personalul medical, au preluat persoana din autoturism si au transportat-o pana in camera de garda, aceasta fiind in stare de semiconstienta. Ii felicitam pe colegii nostri pentru prezenta de spirit", precizeaza IPJ Arges.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI SECOND HAND IN 2020
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter