Un sofer de Logan MCV, fara permis, a provocat un accident cu peste 180 km/h

Dacia Logan MCV Accident

Atunci cand esti urmarit de 20 de masini de politie, sigur nu se va termina cu bine! Acest lucru l-a aflat si un sofer care conducea o Dacia Logan MCV cu peste 180 km/h. Conform martorilor, accidentul a avut loc pe o autostrada din Germania, unde un sofer de 34 de ani a semanat panica.

Toata intamplarea a inceput pe A5, intre Kronau si Bruschsal, unde Loganul MCV circula haotic si mai multi participanti la trafic au alertat politia. Intre Kronau si Bruschsal, soferul de 34 de ani a tras stanga de volan cand o masina a incercat sa il depaseasca, apoi a lovit un autoturism, insa a continuat sa mearga mai departe.

Cursa nebuna a Loganului inmatriculat in Elvetia, a continuat pe A8, unde a inceput si urmarirea cu politia, 20 de echipaje pornind in cursa nebuna. Vrand sa-si piarda urma, soferul a schimbat de mai mult ori directia, dupa care a mers pe A6, in directia Mannheim.

Cu o viteza de peste 180 km/h, soferul a intrat intr-un sir de semnalizari luminoase si a reusit sa rastoarne masina. Soferul de 34 de ani, un barbat din Hamburg, a scapat cu rani superficiale, iar medicii au recomandat internarea lui intr-o sectie de psihiatrie.

Mai mult, politistii au descoperit ca acesta nu detine permis de conducere dar nici nu este proprietarul de drept al masinii. Pagubele produse de sofer se ridica undeva la suma de 11.500 euro.

Sursa: heidelberg24.de

Newsletter

Whatsapp