Ce lectie i-au dat judecatorii unui sofer care a condus un Lamborghini cu 254 km/h pe autostrada A1

Un barbat a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand pe autostrada A1 cu 254 km/h

sofer lamborghini

Un sofer a fost amendat cu 2900 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile dupa ce a fost prins gonind cu 254 de km/h. Barbatul a contestat amenda in instanta, unde a aratat ca in ziua in care a fost amendat se intorcea in Romania din strainatate, iar in fata sa, la o distanta de cativa kilometri, se afla in trafic, pe aceeasi ruta de intoarcere, in alta masina, sotia sa, insarcinata in 9 luni.

Atat in prima instanta, cat si in apel judecatorii au respins cererea reclamantului mentinand amenda, retinand ca „nu exista niciun dubiu cu privire la viteza cu care a circulat petentul la data constatarii faptei, astfel ca se retine ca, in mod corect, agentul de politie a procedat la sanctionarea acestuia”. Judecatorii au aratat si de ce motivele invocate de sofer pentru recuperarea permisului nu stau in picioare. „Un simplu exercitiu de imaginatie asupra a ceea ce s-ar  fi putut produce la un impact cu o viteza de 254 km/h este suficient pentru a exclude orice incercare a apelantului de a obtine o sanctiune principala si/sau complementara mai indulgenta.

Tocmai faptul ca este tatal a trei copii, dintre care unul nenascut la data comiterii contraventiei, trebuia sa-l responsabilizeze in respectarea regulilor de circulatie, mai cu seama intr-o zona cu trafic de natura autostrazii, si sa constientizeze importanta vietii lui, dar si a celorlalti participanti la trafic”, se arata in sentinta Tribunalului Alba.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter