Soferul erou din Cluj: A prins 4 hoti, dupa ce a vazut cum au jefuit o batrana!

Soferul erou din Cluj: A prins 4 hoti, dupa ce a vazut cum au jefuit o batrana!

Un sofer de autobuz din Cluj a devenit erou, dupa ce a reusit sa prinda 4 hoti de buzunare pe care i-a vazut cand jefuiau o calatoare.

Soferul a fost martor cand 4 hoti au jefuit o calatoare, pe o ruta aglomerata din Cluj. Nu a putut face insa nimic, pentru ca hotii au coborat imediat din mijlocul de transport. Doar cateva statii mai tarziu, surpriza, cei patru s-au urcat din nou in autobuz, probabil cu gandul de a mai fura ceva. Soferul nu a mai stat insa pe ganduri, a blocat usile si a sunat la politie. In ciuda amenintarilor, barbatul a reusit sa le faca fata celor patru pana la sosirea oamenilor legii.

„Colegul nostru a luat la cunostinta de furtul comis de patru hoti de buzunare asupra unei calatoare, careia i-au sustras 300 de lei. Dupa ce a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, soferul nostru a reusit sa identifice persoanele banuite de comiterea faptei. In scurt timp, acesta i-a observat pe cei banuiti de comiterea furtului urcandu-se din nou in autobuz, dintr-o alta statie, si a anuntat politistii, blocand iesirile pana la sosirea acestora.

Prejudiciul de 300 de lei a fost recuperat in totalitate. In baza probatoriului administrat de catre politisti, cei trei hoti au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru furt calificat si complicitate la furt calificat. Inclusiv o tanara in varsta de 17 ani este cercetata in stare de libertate pentru complicitate la furt calificat”, a precizat directorul CTP Cluj, Liviu Neag, citat de stiridecluj.ro.

Pentru actul sau de bravura, soferul a fost rasplatit de Compania de Transport Public cu 500 de lei.

VIDEOCLIPUL ZILEI