Sofer de Tesla surprins dormind la volan. Cum a fost trezit

sofer tesla dormind la volan

Aparitie surprinzatoare pe strazile din Las Vegas. Un sofer din Statele Unite ale Americii a fost surprins pe o autostrada in timp ce dormea la volan. Cel mai probabil barbatul a reusit sa pacaleasca sistemul Autopilot, sau a adormit cu mana pe volan. In cazul in care senzorii simt ca soferul a luat mana de pe volan, autoturismul opreste in siguranta.

Fapta acestui sofer este deosebit de grava, pentru ca pune isi pune viata in pericol, dar si a celorlalti participanti la trafic. De altfel, sistemul Autopilot este cunoscut pentru situatiile din trafic pe care nu a reusit sa le gestioneze corect, in urma carora si-au pierdut viata mai multe persoane.

Politistii au fost nevoiti sa traga masina in fata Teslei pentru ca, in cele din urma, aceasta sa opreasca.

In 2016, un barbat din Ohio a fost ucis, dupa ce masina sa Tesla a lovit un camion, in timp ce programul Autopilot era activ. De asemenea, chiar in luna decembrie a anului trecut un alt sofer a fost surprins in timp ce dormea la volanul unei Tesla model S.

Cu toate acestea, in majoritatea ocaziilor, tehnologia de la bordul autoturismelor Tesla a reusit sa evite accidente iminente.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter