Soferul unui BMW a accidentat 4 masini cand politistii i-au facut semn sa opreasca! De ce a facut asta

Pentru ca s-a stiut cu musca pe caciula, soferul unui BMW a provocat un accident atunci cand politistii i-au facut semn sa opreasca.

Accident BMW Timisoara

Un tanar sofer de BMW, s-a speriat atunci cand politistii i-au facut semn sa opreasca si a lovit 4 masini la Timisoara. In varsta de 24 de ani, soferul care se afla la volanul masinii gonea cu viteza mare pe un boulevard din Timisoara si atunci cand oamenii legii au vrut sa il traga pe dreapta, a provocat un mare accident.

Posesorul unui permis de conducere de doar cateva luni, soferul fusese inregistrat de radar cu o viteza de 150 km/h pe Calea Lugojului, din Timisoara. Atunci cand politistii i-au facut semn sa opreasca a declarat ca s-a speriat.

Soferul, nu doar ca nu a oprit, dar a incercat sa fuga de oamenii legii si de masina de politie, insa acestia au pornit rapid in urmarirea lui, pe strada Cerna, si au observat ingroziti cum acesta derapeaza si loveste mai multe masini parcate.

Conform politistilor, trei autoturisme parcate au fost distruse, iar soferul ranit a fost transportat la spital. Acesta nu consumase alcool si s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, amenda, dar si suspendarea permisului vreme de patru luni.

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter