Socant! Tanar mort in timp ce lucra la montarea separatoarelor de sens pe DN1

Un tanar de 25 de ani, care lucra la montarea separatoarelor de sens pe DN 1, intre Ghimbav si Codlea, judetul Brasov, a murit  electrocutat. 

Potrivit ISU Brasov, accident de munca s-a produs pe DN1, intre Ghimbav si Codlea, la Podul Barsei. Tanarul originar din Alexandria a murit electrocutat, dupa ce un fir de electricitate a fost atins de bratul macaralei pe care o conducea.

Medicii sositi la fata locului au incercat sa ii salveze viata, aplicand manevre de resuscitare, dar victima nu a raspuns, fiind declarata decedata.

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov au precizat ca in zona se montau separatoare de sens, lucrarea fiind executata de muncitorii unei firme care are un contract cu CNAIR.

”Toate obligatiile din domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca ii revin acesteia. Conditiile in care s-a intamplat accidentul vor fi clarificate in urma anchetei organelor abilitate, respectiv Politie si ITM” a transmis DRDP Brasov.

Politistii din Brasov au precizat ca s-a deschis dosar penal pentru neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa. 

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter