Si-a luat McLaren, dar nu are bani de benzina! Denis Alibec s-a imprumutat pentru a alimenta bolidul

 Denis Alibec, unul dintre cei mai importanti din Liga 1, are probleme financiare si a fost nevoit sa se imprumute de la mama lui pentru a putea sa-si alimenteze McLaren-ul. Atacantul celor de la Astra Giurgiu trece prin momente mai putin placute, la fel cum se intampla si cu colegii lui.

Fotbalistii de la Astra Giurgiu nu si-au mai incasat salariile de 3 luni de zile, iar vestiarul echipei este un butoi cu pulbere. Alibec a fost cel mai vocal si a marturisit ca a fost nevoit sa se imprumute de la mama lui pentru a-si putea alimenta bijuteria.

Fostul jucator al celor de la FCSB conduce un un McLaren 540C, o masina cu 412 cai putere care atinge 100 km/h in 3.5 secunde si o viteza de top de 320 km/h. Alibec a fost criticat dur Gigi Becali in momentul in care si-a achizitionat spectaculoasa masina.

Superbul McLaren 540C nu poate fi utilizat pe perioada iernii de atacantul celor de la Astra Giurgiu. Alibec a avut o replica acida la adresa lui Becali cand a fost tras la raspundere de fostul patron cu privire la noul bolid. Fotbalistul a declarat ca daca vrea isi cumpara si un avion si doarme in el, dar lucrurile se pare ca s-au schimbat destul de repede si vremurile grele au aparut rapid in viata lui Alibec.

Newsletter

Whatsapp