Selly si-a facut praf CLS-ul de 70.000 de euro. Da vina pe drumurile din Romania

Selly pare sa aiba ghinioane cu noua sa masina si anume „vestitul” Mercedes-Benz CLS. Artistul a marturisit ca si-a distrus masina de 70.000 de euro si da vina chiar pe autoritati.

Selly si-a facut praf CLS-ul de 70.000 de euro. Da vina pe drumurile din Romania

Se pare ca Selly se confrunta cu aceleasi probleme ale oamenilor de rand, ca doar traim in aceeasi tara. Artistul a reusit sa isi distruga masina, un Mercedes-Benz CLS, in valoare de 70.000 de euro chiar pe drumurile din tara.

Care este nemultumirea artistului si de ce si-a distrus masina?

Intr-o scurta vizita in orasul natal si anume Craiova, Selly a facut „cunostinta” cu drumurile care se afla intr-o stare deplorabila si a marturisit ca si-a distrus masina pe care a platit nu mai putin de 70.000 de euro.

Citeste si: Cati kilometri a facut Selly cu Mercedesul CLS in doar 9 luni

Drumurile proaste sunt principala problema pentru toata lumea, iar celebrul vlogger i-a facut responsabili pe cei ce conduc orasul Craiova.

Municipiul Slatina a ajuns si el pe lista artistului, iar acesta a declarat ca centura orasului e de o calitate rarisima. Acesta a lansat o ironie la adresa autoritatilor si a declarat ca drumurile sunt „senzationale” si ca cei ce conduc orasul se chinuie foarte mult.

”Aventura noastra continua. Am ajuns în municipiul Slatina, chiar pe centura unde stiti ca drumurile sunt de o calitate rarisima. Adica, e ceva extraordinar ce-au facut oamenii aici. Se vede ca cei care conduc orașul sunt foarte interesati de drumurile astea, se chinuie foarte mult sa le faca senzationale, cele mai bune drumuri pe care am mers vreodata”, a spus Selly cu ironie.

Ce nota a luat la BAC Selly?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, a facut valva atunci cand a venit la examenul de Bacalaureat la volanul masinii sale. Nu putini au fost cei care l-au criticat pentru aroganta sa, insa ce multi uita este ca tanarul este pe picioarele lui si s-a descurcat singur pentru a isi castiga banii.

La ultima proba a Bacalaureatului, acesta a venit la volanul unei Dacii 1300, plina de tehnologie. Vloggerul are peste 2 milioane de abonati pe canalul sau de YouTube, asa ca este clar ca lumea il place in continuare.

Selly a obtinut rezultate extrem de bune la examenul de Bacalaureat, iar media finala a fost de 9.60. La limba romana, artistul a obtinut nota 9.50, la matematica 9.60, iar la biologie nota 9.70.

„Sa va vad ce mai ziceti”, a fost „sageata” lansata de Selly catre toti cei care l-au criticat si pe buna dreptate, deoarece artistul si-a vazut de treaba lui si s-a pregatit extrem de bine. Totusi, intr-un video, artistul a declarat ca scoala nu prea te ajuta sa faci bani si adesea te invata lucruri inutile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter