Seful IPJ Constanta, ranit intr-un accident rutier. Motocicleta pe care o conducea a fost lovita de o masina

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Constantin Dancu, a fost ranit intr-un accident rutier, dupa ce motocicleta pe care o conducea a fost lovita de un autoturism.

Seful IPJ Constanta, ranit intr-un accident rutier

Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, vinovat de producerea accidentului a fost un barbat 78 de ani, care conducea un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie catre Liceul Economic.

Ajungand la intersectie cu strada Stefan cel Mare, batranul nu a respectat semnificatia indicatorului "Oprire". A patruns in intersectie, unde a intrat in coliziune cu o motocicleta, condusa de inspectorul sef al IPJ Constanta, comisar sef Constantin Dancu. In urma impactului, seful IPJ Constanta a fost ranit usor si a fost transportat la spital.

"Inspectorul sef se afla in timpul liber si a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodata, au fost recoltate probe biologice de sange", au precizat reprezentantii IPJ Constanta.

De asemenea, si conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. soferul nu a fost ranit in urma accidentului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter