Seful IPJ Buzau isi ameninta subalternii: "De cand va permiteti sa ma opriti?" Politistii cer sprijinul ministrului de Interne

Seful IPJ Buzau a fost prins de radar circuland cu 216 km/h, iar subalternii nu l-au sanctionat. Mai multi politisti din judet i-au trimis acum o scrisoare deschisa ministrului de Interne, Marcel Vela, prin care dezvaluie abuzurile din institutie.

Seful IPJ Buzau isi ameninta subalternii

Politistii din judet sustin ca seful IPJ Buzau incalca legea dupa bunul sau plac, iar atunci cand este prins pe picior gresit, isi ameninta subordonatii.

Acesta ar folosi masinile institutiei in scop personal si deseori incalca regulile de circulatie, fara sa aiba un motiv intemeiat.

Citeste si: Un politist rupe tacerea: "Sefii pun presiune sa dam cat mai multe amenzi"

 

Amenintari la adresa subalternilor: "De cand va permiteti sa ma opriti pe mine"

In data de 26 mai, seful IPJ Buzau a fost surprins de radar circuland cu masina de serviciu cu 216 km/h.

"Unul dintre lucratorii de politie a efectuat semnul regulamentar pentru oprirea autoturismului in cauza, dar seful inspectoratului nu s-a conformat si si-a continuat drumul. Imediat cei doi lucratori au plecat in urmarirea autoturismului respectiv folosind pentru oprirea acestuia semnalele luminoase si acustice. Facem precizarea ca cei doi lucratori de politie nu cunosteau autoturismul de serviciu folosit de seful IPJ, intrucat acestia au fost transferati recent la I.P.J Buzau de la alte unitati de politie din tara", se arata intr-un comunicat de presa primit de DC NEWS.

Indata ce a fost oprit, seful Inspectoratului i-a amenintat pe cei doi agenti: "De cand va permiteti voi sa ma opriti pe mine?”, le-ar fi spus acesta si i-a indemnat ca pe viitor sa fie mai atenti.

 

Scrisoare deschisa catre ministrul de Interne

In urma incidentului, mai multi politisti au transmis o scrisoare deschisa ministrului de Interne pentru a-l informa cu privire la abuzurile sefului IPJ Buzau.

"Cu privire la nemultumirile personalului din cadrul I.P.J Buzau referitoare la abuzurile comise de seful Inspectoratului, la modul dictatorial cum este condusa institutia cat si la reteaua de protectie si intimidare formata din rude si prieteni apropiati pe care i-a pus pe functii de conducere, au mai fost inaintate petitii atit la MAI cat si la I.G.P.R, dar pana in prezent nu au fost demarate verificari la I.P.J Buzau in legatura cu aspectele sesizate.

Datorita relatiilor de prietenie pe care seful inspectoratului le are cu dl.secretar de stat, chestor principal Despescu Bogdan cat si al sprijinului politic local din partea PSD Buzau si implicit al d-lui Ciolacu Marcel, Presedintele Camerei Deputatilor, dl Pantazi continua sa conduca I.P.J Buzau in mod discretionar, amenintand subordonatii ca daca nu se supun regulilor impuse de acesta, vor avea de suferit pentru ca pe el nimeni nu-l schimba din functie indiferent ce partid politic se afla la guvernare.

Pe cale de consecinta, am considerat oportun ca trebuie sa va aducem la cunostinta aceste aspecte privind modul in care este condus I.P.J Buzau si abuzurile comise de seful Inspectoratului, pentru a trage un semnal public important. Acest demers a fost inaintat si catre domnul ministru al MAI, Ion Marcel Vela", au incheiat.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter