Scene horror in Arad. Un camion incarcat cu bitum fierbinte s-a rasturnat peste o masina

Un sofer din Arad a fost transportat la spital, in urma unui eveniment rutier in care nu a avut niciun fel de implicare.

Soferul a ajuns la spital cu arsuri la picioare si cu mai multe traumatisme, dupa ce a masina sa a fost acoperita cu bitum fierbinte.

Totul s-a intamplat pe DN 79A, intre localitatile Joia Mare si Almas, din judetul Arad, in momentul in care un camion incarcat cu bitum s-a rasturnat pe sosea. Soferul nostru a avut ghinionul sa se afle in zona in acel moment, iar masina sa a fost acoperita pur si simplu cu amestecul fierbinte.

"Autocamionul era incarcat cu bitum fierbinte si s-a rasturnat. Bitumul s-a scurs pe sosea, dar a acoperit si un autoturism. S-a actionat in paralel pentru racire si extragerea barbatului incarcerat in autoturism”, a declarat George Plesca, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad.

Soferul autocamionului nu a fost ranit, dar el s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Circulatia in zona a fost blocata mai multe ore, timp in care politistii au efectuat cercetari, iar drumarii au degajat bitumul de pe carosabil. Politistii urmeaza sa stabileasca in ce imprejurari s-a rasturnat autocamionul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter