Scene halucinante in Timisoara. Un BMW a luat foc dupa ce a zburat peste sensul giratoriu. Soferul a fugit cu placutele de inmatriculare

Scene halucinante s-au desfasurat, duminica dimineata, in Timisoara.

Pompierii si politistii timisoreni au fost chemati sa intervina, duminica dimineata, in jurul orei 5.00, la locul unui accident care a avut loc pe Calea Sagului. La fata locului, oamenii legii au descoperit un autoturism marca BMW facut scrum.

Din imaginile surprinse de camerele de luat vederei, politistii au stabilit ca soferul BMW-ului a intrat cu viteza in intersectia cu sens giratoriu de pe Calea Sagului. Din cauza vitezei, acesta nu a mai putut controla masina, care a zburat pur si simplu peste sensul giratoriu.

Dupa ce masina a revenit pe sol, martorii au vazut mai multe persoane parasind autoturismul. Una dintre acestea a luat numerele de inmatriculare ale masinii si s-a facut nevazut. La scurt timp dupa, autoturismul a izbucnit in flacari si in numai cateva minute s-a facut scrum. Interventia pompierilor a fost inutila.

Politistii fac acum cercetari pentru a descoperi cine se afla la volan. Ancheta este ingreunata de faptul ca soferul a fugit de la fata locului cu placutele de inmatriculare ale masinii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter