Scene desprinse din filme! Un contrabandist a fugit cu spatele de Politie

Scene desprinse din filme! Un contrabandist a fugit cu spatele de Politie

O intamplare neobisnuita a avut loc noaptea trecuta in localutatea Capu Codrului din Suceava.

Soferul in varsta de 26 de ani a unei dube plina cu tigari de contrabanda a fugit cu spatele de Politie.

Barbatul fusese blocat in trafic de mai multe autovehicule ale politistilor si a incercat sa scape mergand cu spatele.

Agentii au tras mai multe focuri de arma, iar intr-un final l-au oprit pe soferul fugar. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.

„In aceste conditii, politistii au organizat un filtru pe DN 2E, in localitatea Capu Codrului, jud. Suceava si la ora 18.35, au interceptat autoturismul antemergator si imediat au interceptat si autoutilitara. In momentul in care au efectuat semnalele regulamentare de oprire, conducatorul auto a oprit brusc, dupa care a cuplat transmisia vehiculului in retur si a efectuat manevra de mers cu spatele, spre Falticeni, cu intentia clara de a se sustrage controlului.

S-a pornit in urmarirea autoutilitarei actiune care s-a desfasurat pe o distanta de aproximativ 1500 m, pe DN 2E, pe directia Gura Humorului-Falticeni, aceasta ruland in viteza cu spatele, avand un mers sinuos de pe un sens de mers pe celalalt, cu intentia de a scapa de echipajul de politie.

Intrucat conducatorul autoutilitarei nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de echipajul rutier politistii au efectuat uz de armamentul din dotare, dupa ce in prealabil a efectuat somatiile legale prin intermediului sistemului acustic al autospecialei, tragand sase focuri, trei de avertisment in aer si trei asupra pneurilor autoutilitarei, fara a fi inregistrate victime omenesti”, se arata in comunicatul transmis de IPJ Suceava.

VIDEOCLIPUL ZILEI