Scene ca la Hollywood la Braila! Soferii s-au oprit sa filmeze si sa faca poze cu o masina incendiata

Masina in flacari la Braila

Imagini desprinse parca din filmele apocaliptice surprinse de un conducator auto cu ajutorul unui smartphone. Totul s-a petrecut pe o sosea din judetul Braila, iar la volan se afla o tanara soferita. Masina pe care o conducea era un BMW, iar la un moment dat, in timp ce rula catre destinatie, un fum gros a iesit de sub capota. 

Speriata, posesoara masinii germane a coborat rapid si a plecat repede de teama ca ceva si mai grav sa nu se petreaca. Si a fost inspirata pentru ca la cateva minute dupa acest gest, masina a luat foc, oferind o imagine incredibila si socanta in acelasi timp. Conducatorii auto care se aflau in zona au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut decorul hollywoodian si cativa dintre ei au filmat momentul pentru a-l pastra ca amintire. 

Multi dintre participantii la trafic au oprit de teama ca bolidul sa nu explodeze si sa nu se intample vreo nenorocire, insa au existat si altii care au trecut nepasatori ignorand pericolul. Din fericire, tragedia nu s-a petrecut, insa tanara soferita a ramas fara masina pentru ca focul a distrus-o in buna masura, recuperarea acesteia a fost imposibila. 

Newsletter

Whatsapp